Česká cesta do vesmíru: Premiér Fiala se jmenoval galaktickým viceadmirálem a oznámil pokračování seriálu Kosmo

Velitel kosmického výzkumu Petr Picard Fiala představu český program dobývání vesmíru I LCC
Kosmo 2: Česká cesta do vesmíru. Bombastický plán dobytí vesmíru oznámil premiér Petr Fiala a ministr zabezpečené železnice Martin Kupka. Lid tleská a žádá vyšší daně.

Česká cesta do vesmíru. Vykřikl Petr Fiala na začátku narychlo svolané tiskové konferenci a místnost zaplněná předními českými novináři vybuchla nadšením. Premiér Fiala a jeho ministr Kupka oznámili start největšího českého dobrodružství od doby příchodu kmene do české kotliny.

Česká cesta do vesmíru bude řízena dvojicí Picard a Rimmer/e

Celá konference se pod taktovkou charismatických řečníků měnila v oslavu velikosti velkého českého národa. Premiér Petr Fiala oznámil, že hlavním cílem mise je vyslání českého kosmonauta Aleše Svobody do vesmíru během následujících pěti let.

„Aleš Svoboda se musí stát plnohodnotným astronautem. To je to, k čemu směřujeme. K tomu potřebuje i výcvik a my jsme dojednali s Evropskou kosmickou agenturou, že ten výcvik započne už v druhé polovině tohoto roku,“ oznámil za frenetického potlesku přítomných Petr Fiala se zdviženou levicí a zatnutou pěstí.

ČTĚTE TAKÉ

👉Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

👉Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Sám Petr Fiala převezme strategické řízení celého projektu. „Říkejte mi viceadmirál Petr Picard Fiala,“ oznámil bojovně Picard Fiala a zasalutoval. „Odvážně se pouštět tam, kam se nikdo jiný nevydal,“ dodal s výmluvným pohledem na zadnici ministra dopravy Martina Kupky. Ten převezme procesní řízení projektu a od dnešního dne si přeje být oslovován jako Martin/e Rimmer/e Kupk/e.

Vesmírný program si rozvracet nedáme

Českou cestu do vesmíru podpořil i vrchní dohližitel správnosti myšlenek velikého národa českého Petr „Buldozer“ Foltýn. „Začneme zostra, na přesvědčování proruských kolaborantů, ale nemám čas. Správný názor Čecha je, že stojíme na straně Ukrajiny i v kosmu. Jestli mě za to na konci ukřižují, chci za sebou nechat kus práce“ oznámil s bojovně zdviženou bradou a vojácky tvrdým pohledem Buldozer.

Pro osvětu projektu bude natočeno pokračování seriálo Kosmo, pod názvem Kosmo 2: Česká cesta do vesmíru. Hlavní roli astronauta převezme multidimenzionální umělec Yemi. natáčet se bude na území Moravské Sahary.

Režie se ujme Pavel Novotný. Polovinu Čechů by měli oběsit, ODS mě potřebuje, Zahradil je koště,“ objasnil svou vizi České cesty do vesmíru muž, který se nikdy nestal skutečně významným bulvárním novinářem ani významným politikem, ač po tom vždycky strašně toužil, ale dokázal se tvářit jako by jimi byl.

ČTĚTE TAKÉ

👉Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

👉Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Česká cesta do vesmíru upravenými F35

Petr „Picard“ na závěr konference oznámil, že plánovaná cesta do vesmíru proběhne speciální upravenou verzí stíhačky F-35. Již byl zadán projekt na vybudování kosmodromu, který vznikne poblíž Pardubic. „Je tam skvělé napojení železnicí,“ dodal Martin/e Rimmer/e Kupk/e.

Náklady se vyšplhají na 27 trilionů Kč. „Zdroje jsou,“ dodal předseda sociální demokracie a vrchní signalista českého vesmírného projektu Picard Fiala. „Věková hranice odchodu do důchodu se od prvního ledna 2025 optimalizuje na hranici 82 let,“ oznámil vzápětí ministr financí Zbyněk „Skywallker“ Stanjura.

Tato zpráva je FAKE NEWS. Aspoň zatím.

Přečtěte si i další FAKE NEWS VLOM.cz ZDE